Tjenester

Våre tjenester

Energi og Rør Service er en totalleverandør av rørleggertjenester for private kunder, bedrifter og offentlig sektor i Ålesund og omegn.

Vi hjelper deg gjerne med dine behov – kontakt oss for en uforpliktende prat!

Tradisjonell rørleggerservice

Vi utfører rørleggerservice på alle våre prosjekter, og prosessen skal være enklest mulig for kunden. Vi skal fullføre komplette løsninger som er tilpasset kundens ønsker og behov.

Kamerakjøring og spyling av avløp

Når vi påtar oss oppdrag innen kamerakjøring og spyling av avløp, skal du være trygg på at vi utfører jobben innen tidsrammen som er avtalt og at arbeidet skal være punktlig og ryddig.

Væske / vann og luft / vann

Kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, Vi sørger for at ditt veske / vann og luft / vann anlegg blir installert korrekt.

Montering av nye anlegg

Vi er en rørleggerbedrift med dyktige ansatte, som har lang erfaring fra bransjen og har jobbet med faget i flere år. Vi hjelper deg med montering av ditt nye anlegg.

Tining av vannledninger

Tining av vannledninger er en krevende jobb. Rør og Energi Service AS ønsker å levere kvalitet i alle ledd. Dette skal du som kunde merke fra første gang du kontakter oss, til utført oppdrag.

Svømmebassengservice

Vi i Rør og Energi Service AS er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Varmeanlegg

Vi påtar oss et oppdrag innen varmeanlegg, med installasjon av nye anlegg, vedlikehold og rivning av gamle anlegg. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Modernisering og optimalisering av anlegg

Ved Modernisering og optimalisering av anlegg, så ønsker vi at prosessen skal være enklest mulig for kunden. Vi ønsker å fullføre komplette løsninger som er tilpasset kundens ønsker og behov.

Søke opp ledninger via kamerakjøring

Arbeidet vi utfører skal bestå av nøyaktighet og godt håndverk. Har det oppstått en feil kan vi bistå med reparasjon og eventuelt legge nye rør. Når jobben er ferdig skal prosjektet være preget av høy kvalitet i alle ledd.

Tradisjonell rørleggertjeneste

Vi leverer alt innen rørleggerarbeid. Vi leverer tjenester innen rørlegging, installasjon av rør til kjøkken og bad, rehabilitering av slitte rør.

Nybygg og ombygging

Med mange års erfaring fra både store og små prosjekter har vi opparbeidet en solid kompetanse som kundene våre skal nyte godt av. Uansett om drømmen din er å bygge en ny bolig eller å rehabilitere, så bistår vi deg med hele prosjektet.

Betongsaging og hulltaking opp til 600

Når nye rør skal legges hender det at vi må sage igjennom betong for å utføre jobben riktig. Vi i Rør og Energi Service AS, utfører Betongsaging og hulltaking opp til 600.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle