Om oss

Hvem vi er

Rør og Energi Service AS er et rørleggerfirma i Ålesund som drives av rørleggermester Erik Bjørnsund Johansen. Vi har solid erfaring og fagkunnskap i rørleggerbransjen, med spesialfelt innen vannbåren varme og varmeanlegg.

Vi er våtromssertifiserte og du skal stole på at vi gjør en god jobb. Vi skal ha fornøyde kunder som føler seg trygge på jobben vi har gjort. Vi skal være stolte av arbeidet vi gjør. Vi har stort fokus på detaljene så arbeidet vi leverer skal være av høy kvalitet. Selv med stort fokus på detaljene skal vi være effektive og kostnadsbevisste. Vi jobber målrettet og skal ikke bruke mer tid enn det som er nødvendig.

Hva vi gjør

Vi er en totalleverandør av rørleggertjenester for private kunder, bedrifter og offentlig sektor i Ålesund og tilknyttede kommuner. Vi tilbyr tjenester innen rørservice, vedlikehold og montering av alle typer rørinstallasjoner, varmeanlegg, våtrom, sanitær og avløp.

Når vi påtar oss et oppdrag skal du være trygg på at vi leverer produktet innen tidsrammen som er avtalt. Arbeidet skal være punktlig og ryddig, samt at arbeidet skal være tilpasset ditt behov. Vi er stolte av å kunne levere kvalitet i alle ledd. Dette skal du som kunde merke fra første gang du kontakter oss, til utført oppdrag. Vi ønsker at prosessen skal være enklest mulig for kunden. Vi ønsker å være en kontaktperson under hele prosessen. Det tilsier at kunden bare trenger å ha kontakt med oss, og vi tar oss av hele jobben. Vi skal fullføre komplette løsninger som er tilpasset kundens ønsker og behov.

Vi har gode referanser som du kan kontakte. Vi har stort fokus på fornøyde kunder og gir oss ikke før kunden er fornøyd. Når du kontakter oss tilbyr vi gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr konkurransedyktige priser.

Skal du bygge ny bolig eller rehabilitere gammelt? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat om dine byggeplaner.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle